ULTRA BESLEYİCİ VÜCUT BAKIM KOMPLEKSİ

ULTRA BESLEYİCİ VÜCUT BAKIM KOMPLEKSİ

Ölü deniz tuzları ve meyve asitleri ile yapılan bu bakım, vücutta biriken yağ ve su fazlalığını atarak, tek uygulama sonrasında bile cildinize kadife yumuşaklığı verir ve derinlemesine besler. Sıcak ve soğuk olarak uygulanabilen kürün sonrasında, santimde incelme, daha biçimli bacaklar ve portakal kabuğu görünümünde azalma görülür. Fresh Look ve Anna Loton ürünlerini kullanarak uyguladığım bu bakımın adım adım aşamaları ve ona ait görselleri sizlerle paylaşıyorum:

1.Adım – Kırmızı biberli vücut peelingi – Bol miktarda uygulayın ve dairesel hareketlerle masaj yapın. Üründe bulunan tuz kristalsilerinin kenarları keskinliğini kaybedene dek vücuda yedirin ve bol su ile çalkalayın.

Kısaca ürünün özellikleri: Cilt gözeneklerini derinlemesine temizler ve cildi sonraki uygulamalarda kullanacağımız ürünlere daha hazır hale getirir. Magnezyum, potasyum gibi birçok mineraller açısından zengin olan peeling, ölü hücrelerin soyulmasını ve aynı zamanda lenf akışının aktive edilmesini sağlar. İçerdiği Kırmızı Biberiye sayesinde cildi düzgünleştirip, sıkılaştırıcı bir etki yaratır.

2.Adım – Yosun Maskesi – Uygulama yapacağınız bölgelere göre bir ölçü (20gr) arındırıcı maskenin tozu ile iki ölçü (40gr) içinde bulunan osmotic jelin karışımını hazırlayın. Bir fırça yardımı ile kalın tabaka halinde istenilen bölgelere (bacak, karın, sırt) yayınız. Uygulama sonunda ürünü sürdüğünüz bölgeleri streç film ile sarın ve 15 dakika dinlenmesini sağlayın.

Ürün özellikleri: İnce ve iri parçalar halinde öğütülmüş deniz yosunu ve mineraller içerir. Cilt yüzeyinde aşırı yağ ifraz ve kirleri çıkarmak ve temizlemek üzere harmanlanan bir üründür. Stresi yok eden etkisini yanı sıra vücutta biriken toksinlerin atılmasını sağlar. Aktif içeriği: Laminaria Digitata

3.Adım – Ölüdeniz çamuru – Vücudun geri kalan, streçli olmayan bölgeleri %100 doğal ölüdeniz çamuru uygulayabilirsiniz,toksin ve gerginliği gidermek için faydalı olacaktır.

Aktif içeriği: Maris Sal – %100 Saf Ölüdeniz tuzlarından elde edilen mineral kristalleri egzama – psoriasas – stres kaynaklı gerginlik ve kas ağrılarına karşı etkilidir. Kristallar cildi besler – temizler ve yeniler.

 

4.Adım –Bu aşamada, streçleri açıp ferahlatıcı bir duş alarak vücudunuzu sürülen ürünlerden arındırın. Banyo sonrası, vücudu hafif darbeli hareketlerle kurulayın.

5.Adım – Lon Way masaj yağı – Masaj esnasında kayganlığı sağlamak için kaliteli bir krem-yağ tercih ediyorum. Dairesel hareketlerle birlikte kanla hücum eden besinler, cildin metabolizmasını hızlandırır ve kendinizi daha fresh daha iyi hissedeceksiniz. Yumuşak dairesel hareketlerle masaj yapınız. Bir dakika sonra krem lüks bir yağa dönüşür. Masaj bitiminde nemli bir havlu veya yumuşak kağıt peçete ile silin.

Eğitim kayıdı ve daha fazla bilgi için: 0533 603 57 46

KURUMUN ADRESİ: Levent Cad. No:56, Levent Mah. Beşiktaş/İSTANBUL

Back to blog