BLC SPA ile el-ayak bakımında profesyonel yaklasım!

BLC SPA ile el-ayak bakımında profesyonel yaklasım!

Salonunuzda Spa el – ayak bakımı ile Lüt gölün sırrını keşfedin! Ölüdeniz minerallerine dayalı serinletici ve dinlendirici el- ayak bakımı ile müşterilerinizi şımartırken, cilt kuruluğu, çatlaklar gibi sorunlara çözüm getirin. El ve ayakların cildi tekrar düzgün ve yumuşak bir hale getirmek için bilinçli, düzenli ve hassas bir bakım uygulamak gerekir. Profesyonel kullanım için tasarlanan ürünler, aynı zamanda kişiye özel satış boyları ile müşerileriniz bu bakımı evde veya tatilde devam ettirmeye olanağına sahipler.

1.Adım – Ellerin yumuşaması için şık bir kapta ılık su banyosu hazırlayın. Suyun içerisinde 20 gr BCL Limonotu & Yeşil Çay Lüt Gölü Tuzundan  katmanız tavsiye edilir. Lüt gölünden elde edilen saf tuz tanecikler,  toksin ve gerginliği gidermek için faydalı olacaktır.

2. Adım – Cildi Manicure Exfoliant El Peelingi ile derinlemesine temizleyin ve sonraki uygulamalarda kullanacağımız ürünleri daha hazır hale getirin. İçerigindeki şeker, argan yağ gibi bilesimleri açısından zengin olan bu peeling, ölü hücrelerin soyulmasını ve aynı zamanda lenf akışının aktive edilmesini sağlayacaktır.

3. Adım – Hafif ıslatılmış temiz ellere, parmak aralarına, özellikle kalınlaşmış dirseklere yavaşça bastırarak, içeriğindeki küçük abrazif tanecikler kayboluncaya kadar masaj yapınız. Ilık su ile durulayınız.

4.Adım – Yumuşak bir fırça yardımı ile BCL SPA Mandarin & Mango Nem Maskesini uygulayın. Anında etki sağlayan bu pürüzsüzleştirici bakım maskesi; kuru, yıpranmış cildi sakinleştirir ve yumuşatır.

5.Adım – BCL SPA Mandarin & Mango Nem Maskesinin cilde daha iyi etki etmesi için önce tek kullanımlık poşet, daha sonra havlu eldiven giydirip, 10-15 dakika bekletebilirsiniz.

6. Adım – Lavantalı Masaj Kremi – El – ayak masajı için tasarlanmıs krem-yağı, ayakları yumuşatır ve deri kuruluğunu önemli ölçüde önler. İçerigindeki seçkin yağlar ve ekstreler karışımı cildi yumuşatır, nemlendir ve ipeksi bir görünüm kazandırır. Cilde krem olarak tadbik edilir ve vücudun ısısı ile birlikte yağ haline dönüşecek ve böylece çok az bir miktar kullanarak uzun süreli kayganlık sağlayacaktır. Kremi cildin üzerine bırakarak el – ayak bakımını tamamlayın.

Randevu ve daha fazla bilgi için: 0212 - 278 10 77 ve 87

Back to blog